Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2008

Απίστευτο...

Ειλικρινά δεν περίμενα να ακούσω ποτέ κάτι τέτοιο και όμως συνέβη στις τουαλέτες μεγάλου εμπορικού καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο εργάζεται η αδερφή μου (άρα το έμαθα από πρώτο χέρι...).
Πιάσανε μια κυρία στο δωματιάκι με τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες, να κάνει ανενόχλητη μία από τις ανάγκες της (όχι την πιο απλή, ας πούμε) στον κουβά με το νερό για σφουγγάρισμα!!!!
Το μάτι μου!!!

7 σχόλια:

e_passenger είπε...

Ιιιιιιι! Φανταζομαι χαρές που θα έκανε το άτομο που την είδε (χεχεχε)! Φαντάσου όμως να μην την έπαιρνε κανένας χαμπάρι και να χρησιμοποιούσε η καθαρίστρια τον κουβά μαζί με το (από ότι κατάλαβα) σκατοπεριεχόμενο (sorry!) και να σφουγγάριζε όλο το εμπορικό κατάστημα! χαχαχα!

Ntina είπε...

Έχεις πολλή φαντασία....ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω...μπλιαχ!!!

Nikoletta είπε...

Ντίνα, πολύ ενδιαφέρον το ρεπορτάζ. Ζηλεύω τις πηγές σου. Εγώ το πήρα αλλιώς και το είδα σαν αντίσταση στο κατεστημένο.Δίπλα στο σφυροδρέπανο, να προσθέσουμε και τον κουβά.

Ntina είπε...

Είναι κι αυτό μια άποψη, δεν μπορώ να πω.
Σαν γεγονός πάντως μου φάνηκε πολύ ακραίο και παρατραβηγμένο και ακόμα και αν είναι αντίδραση στο κατεστημένο (της τουαλέτας) δεν μπορώ να πω ότι μαρτυρά καλούς τρόπους ή σεβασμό απέναντι στο προσωπικό ή στο υπόλοιπο κοινό.

Ανώνυμος είπε...

Ποιό κατεστημένο βρε παιδιά, μπορεί να μην προλάβαινε να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες γιαυτό και "αναγκάστηκε" να χρησιμοποιήσει τον κουβά. Πάντως, για να είμια ειλικρινής δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Πάλι καλά που βρέθηκε στον δρόμο της ο κουβάς, γιατί για σκεφτείτε να συνέβαινε το μοιραίο...

Ntina είπε...

Αρκεί να σας πω ότι την προηγούμενη βδομάδα, σχεδόν επαναλήφθηκε το γεγονός, με κάποιες παραλλαγές όμως...δεν υπήρχε κουβάς αλλά...πάτωμα (με άδειες τουαλέτες!!!) και...διαφορετικού είδους...ανάγκη!!!

Nikoletta είπε...

Εγώ επιμένω να βλέπω τη στάση (του κουβά) ως αντίσταση. Η γυναίκα άκουσε για το σύστημα, ότι παραπέει και θέλει αλλαγή εκ βάθρων. Εντάξει, παράκουσε και έπραξε το εκ βόθρων, αλλά η θέληση μετράει.